Pokal občine Straža

23.9. se je odvijala kolesarska dirka za Pokal občine Straža. Proga, ki je vsebovala klanec, spust in ciljno ravnino je bila zelo selektivna med mlajšimi kategorijami. Kot prvi dve sta se za Slogo 1902 Idrija podali Deklice C, Hana Gnezda in Ivana Rosa Novak.  Hana je mojstrsko odšprintala do 1. mesta, Ivana pa je prikolesarila do 4. mesta.
Med  dečki B in deklicami A so kolesarji domačega kluba že takoj od cilja pospešili in naredili veliko selekcijo. Tempo je bil izredno hiter. Med prvimi, ki so uspeli držati tak tempo je bil tudi Marcel Skok, ki je s potrpežljivo vožjo na koncu odšprintal do 1. mesta! Nuša Moroz in Špela Čuk pa sta skupaj z ostalimi kolesarji, ki niso bili v prvi skupinci borbali vse do cilja. Na koncu sta dosegli 2 in 5 mesto.
Pri dečkih A je imel Tilen Šen na začetku tekme rahlo težavo ko se je zapletel v manjši padec pri tem pa utrpel udarec v mišico in tako končal na 25 mestu. Jan Kenda pa je v ciljnem šprintu dosegel 4. mesto.
Med mlajšimi mladinci smo imeli v ognju 2 predstavnika. Tempo vodilnih je bil premočan tako da sta bila ulovljena za en krog.

Rezultati

Permalink

Comments are closed.