10. pokal OKI 2017 – v desetih letih krepko čez tisoč udeležencev

KD Sloga 1902 je že deseto leto zapored organiziralo niz druženj predšolskih in šolskih otrok, ki smo ga poimenovali Otroški kolesarski izziv – OKI. Letos se je skozi več kolesarskih dogodkov s kolesarskim športom spoznavalo 111 udeležencev. Nekaj med njimi povsem novih, ostali, kar nas pa še posebej veseli, se znova in znova vračajo.
Kot je običaj že skozi vsa leta, so bili vsi udeleženci nagrajeni s zasluženimi pokali ali medaljami, najzvestejši udeleženci pa so upali na srečo v žrebu ter glavno nagrado – kolo, ki ga je kot že lani tudi letos prispeval KC Bonča. Sreča je bila letos najbolj naklonjena Luku Pelhan, vrsta kolesa pa glede na obljubo občinskih mož po skorajšnjem pričetku gradnje »pump track-a« v Mejci tudi prava. Upamo seveda, da ga bo Luka lahko čimprej preizkusil tudi na poligonu.
Zahvaljujemo se vsem podpornikom projekta: KC Bonča, Zavarovalnici Triglav, Občini Idrija, KZS, vsem posameznikom, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi, ter seveda staršem in sorodnikom, ki otrokom omogočate udeleževanja otrok na dogodkih, ter jih na njih tudi bučno spodbujate.

Nasvidenje spet naslednje leto!

rezultati_oki_2017-10-14

Permalink

Comments are closed.